onsdag, juni 28, 2006

StipendeleverEtter sommerferien begynte 14 av barna fra Lovsangshjemmet på "stor avdeling" i Immanuel kirken sin andre barnehage, Immanuel Day Nursery. Tilsammen har Lovsangshjemmet 30 barn som går i den barnehagen. Immanuel Day Nursery er en stor barnehage med tilsammen 90 barn i alder 3- 6 år. Ca 70 prosent av barna som går der kommer fra slummen. Barna er delt inn i fire grupper, etter alder. Et av barnehagens mål er at barna skal være godt forbredt den dagen de begynner i første klasse på barneskolen. Det er veldig viktig at barna er godt forbredt når de begynner på skolen da det på skolen er mange elever på en lærer, så det er lett å falle igjennom.
Immanuel daghjem ligger ca 15- 20 minutters gange fra Lovsangshjemmet, derfor blir barna som bor i Lovsangshjemmets nærområde hentet og bringet med skolebuss.
Etter noen dager med tilvenning så stortrives barna våre i sin nye barnehage

Hilsen Anne

6 kommentarer:

ane marie sa...

Kjekt å lese og se bilder! Jeg savner Immanuel støtt og stadig.. Fortsett det gode bloggarbeidet! :)

Olav sa...

Ønsker dere lykke til i arbeidet. Kjekt å følge med via blogg.

Olav

Anonym sa...

Ja, de vokser til! Ser det var noen kjente der ja, og de var jaggu meg blitt større!! Ikke så rart kanskje, det er jo gått litt over et år... Huff, jeg må virkelig si jeg savner å jobbe på Lovsangshjemmet altså! Det var en veldig kjekk tid

Anonym sa...

Hei!
Veldig kjekt at dere nå har blogg. Her i Sykkylven skal vi idag ha offer til Lovsangshjemmet og nå har vi helt ferske nyheter til menigheten. Gud velsigne store og små på Lovsangshjemmet.

Hege Bergjord sa...

Hei og hå.
Spennende å lese om dere. Så reportasjen om lovsangshjemmet på TV-Vest rett før jul og ble rørt over å se hvilket arbeid som drives der.
Har dere et kontonummer som det går an å gi penger til?

Anonym sa...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»