fredag, juni 16, 2006

Vi feirer kongen vårHer i Thailand har vi nettop feiret kongen vår. Kongen av Thailand er verdens lengst regjerende monark og i år så feirer vi at han har sittet 60 år på tronen. Den store feiringen var i helga. Alle skoler og barnehager hadde stengt fredag til tirsdag, også Lovsangshjemmet holdt stengt. Kongen er elsket av folket sitt og alle har vi feiret kongen.
Siden kongefargen er gul så har de fleste thaier invistert i gule t-skjorter. Mandagen var dagen for den store festen, da var representanter fra nesten alle kongehus i verden tilstede, fra Norge kom kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit. Den dagen gikk nesten alle thaier i gule t-skjorter. Det virket iallfall slik.
Siden Lovsangshjemmet var stengt under selve feiringen så markerte vi høytidligheten ved å ha på oss gule t-skjorter på torsdagen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

De er flinke til å feire ting nede i Thailand altså:) Det høørtes jo festlig ut - det må jo bare bli glade dager om alle skal gå rundt i gule klær. Skulle ønske vi kunne hatt en sånn dag her også!

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Flott initiativ gode kolleger!

Agnar Aasland sa...

Hvem har laget denne bloggen? Utrolig bra altså! Dette er NMS-info for framtiden. Kanskje dere kan endre det slik at alle kan kommentere, ikke bare de som er bloggere selv?

ane marie sa...

Så utrolig bra med lovsangsblogg!:) Gleder meg til å følge med. Heia Aduladej - gratulerer med dagen:)

Maria og Espen Tveten sa...

Kjempebra med bloggen. Håper mange vil benytte den.
Espen

Anonym sa...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»