torsdag, juni 08, 2006

Sommerferien er over
Sommerferien er over for denne gang og et nytt barnehageår er godt i gang.
Regntida er begynt og i dag pøsregner det. Det blir spennende å se om Lovsangshjemmet er tett nå. Vi har brukt mye penger på å fikse opp her nede slik at vannet ikke kommer inn på senteret. Det har vi vært plaget med i hver regntid.
I Lovsangshjemmets barnehage har vi fått mange nye barn. Dette fordi 14 av våre største barn er begynt på stor avdeling i den andre barnehagen Immanuel kirke driver, Immanuel Day Nursery, derfor kunne vi ta imot hele 14 nye barn her hos oss, tilsammen har vi 30 barn i barnehagen.
Dagsrytmen vår ligner mye på en norsk dagsrytme. Vi fokuserer mye på lek. Men vi har nok litt mer ”undervisning” enn det som er vanlig i en norsk småbarnsbarnehage.
Det aller viktigste målet for oss er at barna skal ha en god og trygg plass å være hvor de får masse kjærlighet. Alle barna kommer fra slummen og veldig mange av de vokser opp i hjem med store problemer.

(Det har nå stoppet og regnet og Lovsangshjemmet er fortsatt ikke tett.... Nå er det taket som må fikses, det var kommet inn vann i flere rom. Lovsangshjemmet er gammelt og trenger desverre stadig å fikses på.
Derfor er vi veldig takknemlig for Tv aksjonen Tv Vest hadde nå før jul, hvor pengene fra insamlingen gikk til Lovsangshjemmet. Det har gjort det mulig for oss å kunne pusse opp senteret).

3 kommentarer:

Olav sa...

Hei!

Så fint med blogg fra Lovsangshjemmet. Ønsker alle på Lovsanshjemmet det beste. Tenker mye på senteret.

Olav

Anonym sa...

Så kjekt at dere har fått blogg!! det var virkelig morro! Lykke til;) Savner virkelig Lovsangshjemmet altså!

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»