torsdag, juni 08, 2006

Sommerferien er over




Sommerferien er over for denne gang og et nytt barnehageår er godt i gang.
Regntida er begynt og i dag pøsregner det. Det blir spennende å se om Lovsangshjemmet er tett nå. Vi har brukt mye penger på å fikse opp her nede slik at vannet ikke kommer inn på senteret. Det har vi vært plaget med i hver regntid.
I Lovsangshjemmets barnehage har vi fått mange nye barn. Dette fordi 14 av våre største barn er begynt på stor avdeling i den andre barnehagen Immanuel kirke driver, Immanuel Day Nursery, derfor kunne vi ta imot hele 14 nye barn her hos oss, tilsammen har vi 30 barn i barnehagen.
Dagsrytmen vår ligner mye på en norsk dagsrytme. Vi fokuserer mye på lek. Men vi har nok litt mer ”undervisning” enn det som er vanlig i en norsk småbarnsbarnehage.
Det aller viktigste målet for oss er at barna skal ha en god og trygg plass å være hvor de får masse kjærlighet. Alle barna kommer fra slummen og veldig mange av de vokser opp i hjem med store problemer.

(Det har nå stoppet og regnet og Lovsangshjemmet er fortsatt ikke tett.... Nå er det taket som må fikses, det var kommet inn vann i flere rom. Lovsangshjemmet er gammelt og trenger desverre stadig å fikses på.
Derfor er vi veldig takknemlig for Tv aksjonen Tv Vest hadde nå før jul, hvor pengene fra insamlingen gikk til Lovsangshjemmet. Det har gjort det mulig for oss å kunne pusse opp senteret).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt at dere har fått blogg!! det var virkelig morro! Lykke til;) Savner virkelig Lovsangshjemmet altså!

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»