fredag, mai 07, 2010

Sommerskole

Vi som jobber på fritidsklubben på Lovsangshjemmet (fritidsklubben er det samme som det jeg tidligere har omtalt som ettermiddagsaktivitetene) har hatt sommerskole på Lovsangshjemmet noen uker nå. Første uken stod engelsk på programmet, andre uken thai musikk og den tredje uken kunst. Vi hadde fordelt ansvaret mellom oss og Solveig Johannessen sammen med Adjan Ant, Muk og to prestestudenter, Boy og Man, hadde ansvar for thaimusikken. Undertegnede hadde ansvar for engelsk og kunst. Den uken vi hadde kunstaktiviteter hadde jeg invitert med Krit, en venn av meg som er kunstner. Han underviste de eldste barna mens jeg hadde ansvar for de minste barna. Her kommer noen bilder fra uken med musikk og fra uken med kunst (Solveig har mer om uken med musikk på sin blogg: solveigjohannessen.blogspot.com)
Krit i samtale med en av guttene.

Denne flotte jenta er veldig interessert i kunst. Siden jeg ønsker at hun og de andre som har lyst til å utvikle seg innen dette området skal ha mulighet til det, så har jeg spurt Krit om han kan være med å undervise noen torsdager fremover også. Det har han sagt ja til :-) .
Bildet til jenta over.
Å blande farger var en av tingene Krit underviste i.Fritidsklubben på Lovsangshjemmet er nå blitt et eget prosjekt i NMS. Ved å støtte dette prosjektet er dere med å gi lønn til ungdomsarbeideren vår Muk, gi stipend for barn som skal gå på universitetet, støtte barn fra slummen slik at de kan være med på leir, støtte aktivitetene vi har på ettermiddagen ol. Dere kan støtte oss ved å sette inn penger på kontoen til NMS 8220 02 85030 og øremerke betalingen med prosjektnummeret 540324
På forhånd tusen takk.

1 kommentar:

Solveig Meling Johannessen sa...

Hei!
Kjekt å se bilder fra kunst-sommerskolen!