fredag, april 23, 2010

Leir!


For første gang så har Lovsangshjemmet arrangert leir for barna i slummen. Tema for leiren var "vennskap" og vi dro til en leirplass ved Pranburi, en plass som låg fint til rett ved stranda. Ungene storkoste seg i flotte omgivelser. Vi hadde laget et opplegg hvor det var mye tid til lek, lek med fokus på å bygge et godt felleskap og styrke vennskap. Det var også tid til litt musikkundervisning, engelsk og kunst. Tid til bading var det også. Her kommer mange bilder fra gode dager."Adventure" var en av aktivitetene. En hadde laget forskjellige stasjoner med ulike oppgaver som skulle løses. Veldig morsomt. Aktiviteten ble avsluttet med at alle sprang ut i sjøen og badet.

Under kunstaktiviteten så skulle barna male et landskapsbilde. Alle barna fikk et lerret og akrylmaling og så skulle de finne et motiv de synest var fint og male det.
Under engelskundervisningen så ble barna delt opp i tre grupper. En gruppe hadde leker med fokus på det engelske språket, en gruppe skulle lære en engelsk sang og lage en plakat som passet med sangen og en gruppe øvde på et skuespill som de fremførte for de andre.
Solveig underviste barna i litt notelære og så fikk alle prøve å spille på fløyte.

Arne, eller Adjaan Com (oversatt: lærer datamaskin) som barna kaller han og Marita som er frivillig på Lovsangshjemmet/Immanuel daghjem var også med.

Jeg hadde med meg Chalom og Thanan samt hushjelpa vår (til å passe guttene når jeg hadde undervisning). Chalom og Thanan fikk mange nye venner i løpet av dagene. De storkoste seg. Og ikke minst så synest de det var kjekt å være på tur med Solveig (se bildet under)

Se de flotte bildene og les mer om leiren på Solveig sin blogg: www.solveigjohannessen.blogspot.com

Hilsen Anne

Ingen kommentarer: