fredag, desember 14, 2007

Vi forbereder oss til julefest!

Juletreet ble pyntet på Lovsangshjemmet for lenge siden, sammen med annen glitter og stas både ute og inne. Her skal det vises at vi skal feire julehøytiden!

Også i år skal vi ha julefest for de som bor i Klong Toey-slummen. På tirsdag var Arne (misjonær), Anne (ettåring) og Hilde (voluntør), på handel i China Town - et av Bangkoks store markeder. Her kjøpte vi julepresanger som skal gis til de som kommer på festen. Over 200 gaver ble kjøpt inn, og delt inn i forskjellige aldersgrupper. Hoppetau, badmintonsett, klokker, tåteflasker og melk, fargeblyanter og -bøker og leker som utvikler finmotorikken er noe av det som skal deles ut.
Her på bildet er handleturen over, og etter flere timers handletur, har Arne har fått tak i en tuk-tuk som laster eskene med varer på.

Så var det tid for innpakking! Onsdag etter arbeidstid var nesten hele personalet igjen. Selv om vi var tilsammen åtte stykker, tar det sin tid å pakke 200 gaver, og vi holdt på til i 1800-tida! Men koselig var det, og det er en positiv gjeng som jobber på Lovsangshjemmet!

Dette er pakkene til aldersgruppen 3-4 år. Leke som er med på å utvikle finmotorikken!

De siste ukene på ettermiddagsaktivitetene har vi brukt litt tid til øving på underholdning som er til julefesten! Engelskgruppa skal framføre en julesang (I wish you a Merry Christmas) både på thai og engelsk, og pastoren i Immanuel kirke skal spille gitar til. Ungene er så flinke til å synge både høyt og tydelig, og har lært den engelske teksten raskt. De er helt skjønn der de står og øver...

...og så skal vi vise line-dance! Dansere - både små og store, står på tre rekker og danser til rask musikk. Her er utfordringen å få trinnene så lik som mulig!
Vi har store forventninger til onsdag, og håper på en fin fest der folk føler seg inkludert og velkommen - og blir noe som kan bidra til noe godt for fellesskapet i slummen!

Ingen kommentarer: