lørdag, desember 22, 2007

TAKK TIL GOJENTENE FRA UNDHEIM OG GOD JUL

Fredag 21. desember var vi invitert av Immanuel kirke til kollega-julefest, i Soi 50. Vi tar juleferie til 7. januar, og vil med dette benytte anledningen til å ønske alle våre trofaste lesere- og støttespillere en velsignet GOD JUL !! På bildet her er vi samlet, vi damene som jobber på Lovsangshjemmet - men...to stykker mangler... Dagen før tok vi et tårevått farvel, og på gjensyn med Bente Kristin og Linn Åse på flyplassen. På julefesten var dere kveldens samtaleemne. Hilser fra alle kollegaene her, og si at dere er savnet allerede!

Her er gjengen som ønsket å følge dere helt frem til avreise, og møtte tallrike opp på flyplassen..som dere forstår er det MANGE som kommer til å savne deres blide åsyn og spontane innfall, dansetrinn og gode latterkuler..............og ikke minst deres rause måte å være på mot alle og enhver. TAKK for mange gode "kniber",omsorg og evne til å se enkeltpersoner...

"Bilder sier mer enn ord noen ganger", dette bildet taler for seg selv..dere har plass til både barn og kollegaer i deres hjerter....
Fra den yngste til den eldste dere har blitt kjent med her, har spurt når dere er tilbake igjen.....så vi sier bare: RIKTIG GOD JUL, TUSEN TAKK for en helhjertet innsats, husk at det er mange her som er GLAD i dere, og gleder seg til å se dere igjen!!

2 kommentarer:

Linni på nye eventyr:) sa...

Heihei=)fytti katta så fint dokke skrive..ME kan vel egele bare sei tusen takk for alt.Får tåre i auene nå eg,Linn...Men me sitte igjen med BARE GOE MINNE..unntatt myggstikkå.ellers er det ingenting negativt..Rektigt god jul t dokke og..ME e glade i dokke ALLE:)

Masse jule klemmer fra Linn..Bikey e heima hos seg sjølv men hu hilse sikkert hu og:)

knut sa...

Hei hei..;) ØNsker dere i bangkok godt nytt år:)