torsdag, oktober 11, 2007

Drømmedag i Drømmeland

For ca. 3500 kroner fikk vi leid en buss som har plass til 55 passasjerer og kjøpt billetter, mat og drikke til 24 barn/ungdom og 11 voksne en hel dag i fornøyelsesparken "Dreamworld". FOR en dag!!! Her kommer bilder av glade og fornøyde barn som fikk kommet seg ut av en grå tilværelse, og som kommer til å leve på dette LENGE!!!

Vi delte oss i flere grupper, og de "voksne" som var med ungdommen hadde samme slags billett som gjorde at en kunne ta alle aktivitetene sammen med dem. Ellers fikk noen av de andre voksne (med bare inngangspass) noen gratisturer når vi spurte:)

Her ser dere Linn Åse i farta! Alle ble kliss- våte!
Det regnet litt første timen, og alle fikk stilige regnkåper til 25 batt (ca fire kroner). Etter denne timen med litt regn var det opphold resten, og ikke for varmt heller- PERFEKT, takk Gud!!!

Det var aktiviteter og ting å gjøre for både store og små!


Takk for penger som gjorde det mulig med en slik utflukt Linn Åse, BK og alle deres givere! Takk til hjelpere og voksne, det nye Hald- teamet (og FOR et team !!!Knall- bra jenter altså:) som ble med frivillig, viste kjærlighet og nå gleder seg til å komme tilbake i januar! Takk Jesus for bønnesvar når regnet stoppet, og for at vi hadde en så fin og minnerik dag!

3 kommentarer:

ane marie sa...

Det så skikkelig gøy ut! Alltid kjekt med HOP-nyheter for gamle hald-studenter som aldri blir lei av å høre fra thailand! ;)

Linni på nye eventyr:) sa...

Kjempe koseligt:)me va bare glade for at dagen ble vellykka, og at UNGENE STORKOSTE SEG..di var så utruligt herlige å ha med..

Anonym sa...

Det er veldig vanskelig å lese blå eller lilla skrift på grønn bakgrunn. - nesten umulig!! Men bildene er flotte.