onsdag, september 26, 2007

Tilbakemeldinger og kommentarer!

Fikk høre i dag at folk savner flere historier til gruppene sine, og at det har vært mye bilder med lite tekst det siste året....Beklager dette, og til det har det vært en svært naturlig grunn! Så lenge jeg har jobbet der frem til nå meget nylig, har jeg ikke kunnet snakke/ kommunisere med lærerne (mer enn arbeid, for engelsken deres er sånn at de ikke forstår"tomorrow eller yesterday" en gang) , barna eller foreldrene til barna som går i HOP eller dagjemmet. Så å skrive historier og ting om barna har derfor ikke vært mulig (jeg har ikke kunnet noen selv en gang)...av og til har jeg glimtet til med noe, men mesteparten har det vært lettere å oppdatere dere hjemme på besøk, team, hva barna får oppleve av gaver, besøk og tilbud i hverdagen...


Men heldigvis har to nye lærere kommet til daghjemmet, og de snakker godt engelsk, tar godt vare på de nye hjelperne og meg, forteller oss bakgrunnshistorier og snakker om barna til oss..så forhåpentligvis blir det flere historier på nettet i månedene fremover! Ellers anbefaler jeg å lete opp i gamle historier, se på de andre misjonærene sine blogger (jeg har oppdatert to parallelt i år) og hvis ikke, be over barna og arbeiderne dere ser på bildene:)

Ellers er ALLE hjertelig velkommen til å legge igjen en hilsen eller kommentar! Det er litt mer inspirerende å oppdatere en webside som en føler folk leser og sjekker, pluss det er viktig for oss å få bibelvers, oppmuntringer og bli minnet om at folk ber for oss!...så hvordan gjør man dette: Du trykker på kommentarer, velger anonym (så slipper du å logge deg inn med noe brukernavn og passord) , så skriver du en melding og hilsen, og trykker på ferdig eller send (eller hva som står der:)

MVH Ellen Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei alle dere på Lovsangshjemmet.
Jeg skulle kontaktet dere så mange ganger, men...
I kveld har jeg vært på Barneforeningen Ruth. Vi kom litt sent i gang i høst av forsskjellige grunner. Men nå er vi i gang. Vi har desverre ikke så mange jenter i år som i fjor, men 18 jenter er bra det? Selv om vi skulle ønsket oss flere. Vi hadde mange av de som nå går i 4. kl, og de har blitt for store, synes de i alle fall sjøl. Så er det håndball, fotball, svømming, kulturskole, barnediskotek m.m.m.
Vi er i alle fall glade for de jentene som kommer. Og vi tror at de har fått med seg noe fra tiden i barneforeningen, de jentene som har sluttet.
På hvert møte sender vi rundt en sparegris som vi legger penger på. De er til prosjektet vårt, dere. Og da ber vi for barna ved Lovsangshjemmet, dere som jobber der og for familiene til barna som kommer dit. Og så takker vi for at vi har det så godt her i Søgne og for at vi kan være med og hjelpe andre barn.
Fredag 19. oktober skal vi ha "bursdagsfest" med pølser, brus og bløtkake. Da er foreningen vår 110 år. Flott!!!!!!!!! Vi gleder oss. Vi har fått prosjektmidler til utgifter til festen, så vi skal ta opp kollekt til gaver til barna på Lovsanshjemmet. Vi vet at dere trenger penger. Og det sender vi også, ellers i året. Men det er litt viktig for motivasjonen for våre barn å kunne gi noe konkret også. En familie her fra Søgne skal til Dag Johannessen i jula. De har lovet å ta med ting fra oss. Sist vi ga "ting", ga vi helsetepper i babystørrelse. Er noe sånt aktuelt nå også? Vi har veldig lyst til å kjøpe baby/barneklær i bomull, for det er vel ikke så lett å få tak i hos dere? Kan ikke en av dere sende oss et ønske? Hadde vært fint hvis dere fikk tid før neste fredag, sånn at vi kunne si hva vi ville bruke pengene til på festen.
Samtidig lurer jeg på om vi kunne få en personlig hilsen til barneforeningen til Barnas Misjonsdag 18. nov. Det er tenkt brukt som misjonsinnslag på gudstjenesten.
Så, om dere ikke har hørt fra oss på ei stund, så er dere med i våre bønner. Og jentene er flinke til å fortelle nye jenter og besøkende på foreningen om Lovsanshjemmet.
Guds velsignelse og lykke til til dere alle.
Hilsen Barneforeningen Ruth i Søgne v/Torill Egeli Kjær
to.kjaer@frisurf.no

Anonym sa...

Takk for flotte bilder og fortellinger fra Lovsangshjemmet. Vi har dere som prosjekt i Vats kyrkjelyd, og i siste kyrkjeblad skrev vi bloggadressen, slik at mange kan følge dere på direkten. Har satt opp bilder fra HOP i våpenhuset og ber for dere i hver gudstjeneste. Takk Ellen Sofie for alle dine hjertegode meldinger, Lykke til videre!!! Godhilsen fra alle her v/tante.