søndag, september 23, 2007

Velkommen og bra jobba Linn og BK!

Dette er våre to nydelige, høyt- leende, humoristiske og varmt- hjertede voluntører som faktisk betaler kost og losji selv for å være her et helvt år og hjelpe til!!! Varm applaus og forbønn om velsignelse og styrke til disse to her (og selvsagt resten av go`gjengen!) Dessuten har de gjennom en litt annerledes pengeinnsamling (jeg velger å kalle det misjons-pub, men det er IKKE hva det ble kalt) og fra venner, familie og kjente samlet inn 40 000 norske kroner før de kom ned hit!!! GANSKE så utrolig!

Bente Kristin (BK) oppe og Linn Åse (Linni) nede. Det er lett å bli glad i dere, og fort går det til også!


Rektor har gitt tillatelse for at hilde og gjengen skal få ha grovmotorikk- øvelser med barnahver fredag! Denne 1. dagen ble så vellykket at både barn og voksne gleder seg til kommende fredager!!! Lærerne i barnehagen tente virkelig på ideen! Kakjse vi skal ha et kurs for lærerne i DN også om dette....?!


Så UTROLIG gy det var å sende en ball gjennom denne tunnellen og krype etter!!! Geng MA!
De storkoser seg!

Å åle seg på en benk med bare armene er ikke BARE, BARE....

Man kan faktisk bli ganske sliten av det....hvertfall om man bare er vant til å sitte å se på tv hele dagen....- Håper dere vet hvor viktig dette er folkens!

Kanskje man skal heller begynne å gå/ løpe på benken inn i armene og opp i lufta til Linn heller? :) GOD IDE- Dette var KJEMPE gøy (masse latter som lydeffekt)
Dette kan du klare! KOM IGJEN! Denne gutten er underernært og veldig slapp, men det var stas å beherske noe, og kunne få oppmerksomhet i mindre grupper!

Trampolinen har vært til STOR velsignelse, og kommer nok til å bli brukt veldig mye nå når vi er så mange voksne på senteret...(jeg er glad for at det stod høyt på ønskelista mi tidlig!


Takk Gud for givere, misjonærer, for norske voluntører og ettåring, for mat og klær og bønn og støtte! Vi trenger dere alle for å bli et helt bilde av hva vi holder på med!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette så kjempebra ut. Håper dere klarer å få til dette videre, og at det spres videre til DN.

Hilsen Solveig

Linni på nye eventyr:) sa...

Detta her var jo kjempe koseligt skreve:)me seie tusen takk for masse fine ord.Me skal jer vårt beste mens vi er her:)