onsdag, mai 16, 2007

KHOP KHON KHAP !!! (Sier guttene) (Jenter uten P på slutten..)

TUSEN takk Guro og søstrene hennes for SÅÅ mange fine klær, en hel kasse full!!! Dette var stort for barna i dag:) I tilleggbonus var Bettina (Eldste datter til Familien Vidnes, som desverre er ferdig i Thailan som misjonærer) her i dag, og det gjorde jo at vi var to "voksne", slik at alle som ville kunne dusje og og ta på seg de fine, rene klærne fra Norge, og føle seg rene under også! Hvitt talkum- Pudder ar alltid kjølende og godt på varme dager!

I dag skulle vi egentlig ha gitar og fløytelæring, men
istedenfor ble det litt lek og ballbeherskelse. Det er kjekt å variere med det store lekerommet, og ikke alltid ta ut de små lekene, men heller få springe litt og leke kontrollert med myk inneball. Barna i slummen har ikke, som mange barn i Afrika og mange andre slummer plass å springe på. Alle "hjemmene" er tett i tett, og foreldrene vil helst ha fred eller se tv (i fred), og ute er det heller ikke særlig plass, for det er jo under en motorvei....dessuten er det så varmt! I dag når det var så få, var det kjekt å kunne trene litt skudd- trening lavt, høyere, ballføring og basketball-kurv som er litt så som så i mål, men god til lek!

Kjekt med Bettina der, hun er populær her nede:)

Tusen takk for at du har vært med oss to dager nå:)
Se, så tøffe vi er i nye klær!Dette er på langt nær ikke alle klærne som ble gitt, bare en liten brøkdel. Men mange sprang rett hjem med dem, for de ble så redd for dem, og andre måtte jeg gi det til mødrene. For noen av klærne hadde jeg sortert slik at de som jobber på Lovsangshjemmet skulle få et fint antrekk til barna sine, siden de gjør en så god jobb:) og de får så lite i mnd til å få kjøpt klær og fine ting. Pengene går til det mest nødvendige....

Ingen kommentarer: