fredag, april 27, 2007

Barna har fremdeles sommerferie!


Jeg og Familien Martinsen som har hjulpet til på lovsangshjemmet en uke dro til slummen og hentet de barna som ville bli med til bassenget mitt, og som selvfølgelig også fikk lov. Vi snakket med alle foreldrene til barna som ble med! Det ble 11 barn å passe på! Vi var tre voksne, og fire svømedyktige jenter fra fam. Martinsen, og to svømmedyktige thai-ungdom. Så det gikk kjempe fint! Dessuten hadde vi fått så mange flotte baderinger til slikt bruk av en familie som har leilighet i Huahin! Så flott med gaver som gis til hjemmet og arbeidet- TUSEN takk!


Dette er en gutt som først har gått på daghjemmet Home of Praisa(Lovsangshjemmet), og så har han gått ut Daghjemmet (Daynursery, DN) i kiren også. Nå skal han begynne på skolen! Han har et så nydelig smil,og er en fryd å ha på besøk på ettermiddagsaktivitetene:)











Her er alle uti utenom han minste broren til tre av "jentene våre". Han sprang for det meste på land, og viholdt et godt øye med ham der han prøvde å gjøre litt "herverk" på plastbitene rundt bassenget (filter eller noe sånt) og sparket ballene uti vannet! Så hadde vi pizza og kyllingbiter fra pizza-company, en dag jeg håper ungene sate pris på, og vil bli i minnet en lang tid!
Ellen Sofie

Ingen kommentarer: