mandag, februar 28, 2011

Musikkinspilling


12 barn fra fritidsklubben er i gang med å lage en musikkvideo. Be (mannen til undertegnede) har laget en ny sang til Lovsangshjemmet som heter "Rak Kruu" (glad i læreren) som vi nå spiller inn og skal lage en musikkvideo av. På torsdag hadde barna sin første dag i studio. Det gikk ikke så bra..for barna var litt for spente, så de glemte både test og annet. De sang også i et for lavt toneleie sa Dag- NMS representanten, som satt i naborommet. I dag (mandag) skal vi i studio en gang til, denne gang får vi hjelp av musikkmisjonær Solveig Johannessen. For barna er dette en kjekk og ny opplevelse.


Suriya som jobber på mediavdelingen i Den Lutherske Kirken hjelper oss og har ansvar for studioinnspillingen. Han og barna fant kjemien med en gang.






Dag-representant kom springende inn og sa at barna sang i et alt for lavt toneleie. Han prøvde å få de opp i riktig toneleie, men måtte gi tapt, så i dag får vi hjelp av musikkmisjonær Solveig Johannessen.

Tid for middag...

Tilslutt et bilde fra onsdagen. Det var den dagen vi skulle ha vår første innspillingsdag, men det var skjedd en misforståelse og vi måtte dra tilbake igjen uten å ha sunget en strofe. Kjedelig for barna som hadde gledet seg til dette, så et plaster på såret var å ta barna med på KFC (en populær fast food restaurant). Han til venstre er en venn av Be, han har hjulpet oss med å øve på sangen.
Hilsen Anne Storstein Haug

Ingen kommentarer: