torsdag, januar 07, 2010

Hald studenter og voluntører

Det første blogginnlegget i 2010 er en hyllest til alle dere ungdommer som kommer til Lovsangshjemmet og Immanuel daghjem og bruker tid og penger for å hjelpe til hos oss. Det er etterhvert mange av dere som har vært hos oss for en kortere periode og hjulpet til både i barnehagene og på ettermiddagstilbudet. For barna i slummen betyr det mer voksenkontakt, flere fang å sitte på og flere aktivitetstilbud på ettermiddagen. For oss som jobber her så betyr det avlastning og nye ideer/inspirasjon. Vi blir gjerne litt" satt" vi som har jobbet her en stund, og dere som kommer her gir oss ny inspirasjon, nye ideer og dere gir oss tilbakemeldinger om ting som er bra og ting som dere kanskje synest kunne være annerledes.
I år har vi to Hald studenter som jobber hos oss. Det er Siri Bjora og Mari Sandve(bilde over). Siri jobber på Immanuel Daghjem på dagtid og er også med på ettermiddagsaktivitetene på Hop. Mari jobber i barnehagen i Hop og er med på ettermiddagsaktivitetene på samme plass. De har sine egne blogger hvor de blogger om opplevelser og inntrykk- de anbefales! Siri: www.sbjorathai.blogspot.com og Mari: marisandve.blogspot.com
Iselin Erikstad og May Liss Sanden (bilde under) er begge sykepleiere og har brukt deler av ferien sin på å jobbe hos oss. Tusen takk til dere for god hjelp i travle desember.
Hilsen Anne Storstein Haug

1 kommentar:

Siri Øksendal sa...

Da må jeg si at jeg setter veldig stor pris på å få ta del i arbeidet også. Det betyr virkelig mye for meg. Nå som det er en stund siden jeg har vært på jobb merker jeg hvor godt jeg trives i jobben. Gleder meg til å være tilbake i februar! :)