tirsdag, oktober 13, 2009

Folkehogkole paa Home of Praise

Vi kom fra Nordhordlang FHS i Bergen, Norge, til Home of Praise torsdag 8 oktober. Selv etter utallige timer paa reisefot slo det oss da vi kom kom hvor utrolig stor forskjell det er mellom hvordan vi har det hjemme og hvordan det er her, paa andre siden av verden. Blandingen av daarlige kaar og saa godt humor folk hadde var velig rorende og tankevekkende for oss alle.

I lopet av den tiden vi var paa HoP (8-11 okt) har vi malt et rom paa HoP og et klasserom paa Immanuel dagsenter. Vi har satt stor pris paa aa faa hjelpe til litt mens vi har vert her.

Vi har faatt oppleve veldig mye i tiden paa HoP. Blandt annet har vi faatt bli kjent med noen veldig kjekke ungdommer som bor i omraadet rundt HoP. Et stort hoydepunkt har ogsaa vert da vi kom hjem fra nattmarked og de lokale hadde fanget en stor slange mellom husene! Adrenalinet pumpet fremdeles godt i aarene da slangen etter en stund og hundrevia av bilder etter ble puttet trygt i en pose.

Men ellers sitter vi igjen med utrolig mange inntrykk og tanker etter oppholdet i Bangkoks skyggeside. Tusen takk for oss, og haaper vi sees igjen!

KEEP UP THE GOOD WORK!

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg