mandag, august 31, 2009

Søndagskolen på tur

Annenhver måned så drar søndagskolen på tur. I går fylte de opp en pickup og Immanuel sin skolebuss og dro på besøk til oss her i Lad Prao. Ryktene om at søndagskolen skulle på tur hadde spredd seg til barna på Lovsangshjemmet og flere av barna fra området rundt Lovsangshjemmet hadde på egenhånd tatt seg turen til kirken for å få være med hjem til Adjaan Anne (som de kaller meg). 26 barn og 12 voksne kom og alle storkoste seg. Her kommer masse bilder fra dagen. På bildet over ser dere Bim (foran) og Tenkon. Begge går i Lovsangshjemmets barnehage. Bim gikk for aller første gang på gress og synest det var rart å tråkke på.
Trampolinen var den desidert mest populære leken. Lang kø hele tiden...
To vakre jenter fra Lovsangshjemmet.Fon (til venstre) er kristen og går fast i kirken. Jeg underviser Fon og Ning i engelsk hver onsdag.
De voksne fikk hushjelpa vår til å vise de hvor de kunne kjøpe somtam (en matrett fra Nord- Øst Thailand ). De sa at huset vårt minnet de om landsbygda, så de måtte bare spise litt somtam...)
Nong var utplassert på Lovsangshjemmet da hun studerte på presteskolen LITE. Etter å ha bodd noen år på landsbygda er hun nå tilbake i Bangkok og jobber på hovedkontoret til den Lutherske kirken. Hun går fast i Immanuel kirke, noe undertegnede synest er veldig fint for hun er en veldig kjekk og oppegående jente. Her er hun sammen med sønnen sin Døm (det betyr gammel - oppkalt fra ordet "Gamle testamentet").
En liten prinsesse fra Lovsangshjemmet- Mju
Iskø...jeg hadde kjøpt is til alle sammen. Presten vår var isutdeler for anledningen.

Barn fra Lovsangshjemmet koser seg med is.

Hilsen Anne Storstein Haug

1 kommentar:

Silje Marie sa...

Så ut som en herlig og annerledes dag for barna i klong toey:)