lørdag, januar 20, 2007

GAVER TIL ALLE I SLUMMEN FRA KIRKEN- En riktig fin juletradisjon!!!


Julegave- pakking, og utdeling i området rundt Home of Praise
(Lovsangshjemmet)
Utrolig spennende tiltak kirken Immanuel gjorde i desember. Vi (Jeg, voluntøren Eli Margrete og misjoærbarn Kari sammen med mange flotte thaier i menigheten) pakket inn flere hundre shortser en hel dag. Sammen med shortsene puttet vi jule-evangelie- flyars som jeg hadde kjøpt på thai i den kristne bokhandelen.

Thaier er kjent for god orden (ikke alltid like effektivt, men lkevel..:) og shortsene var kjøpt i alle slags størrelser, og hver enkelt gave ble merket) De hadde lister med oversikt over hvem som bodde i områdene med alder osv. (..altså ikke få sider på disse listene...!!!Gavene skulle gis til alle barna og ungdommene i slummen rundt Lovsangshjemmet og rundt kirken. Store pakker med ris ble gitt til alle eldre. (Alle over 60 regnes som gamle her -..levealderen er ikke på langt nær så heldig som i Norge)

Under utdelingen sang de julesanger og hadde vitnesbyrd, en riktig fin juletradisjon!!!

Det er en liten lekeplass med scene rett bortenfor Lovsangshjemmet. Her spiller voksne mannfolk fotball hver kveld, og her skal vi starte chrisc hver tirsdag og annenhver torsdag. (se www.krik.no for å lese mer om hva krik er). På denne plassen ble altså alle gavene og de små juleevangelie- brosjyrene delt ut.

Be om at evengeliet når inn, og at flest mulig leste og vil senere lese om Jesus som kom ned til vår jord for deres og vår alles skyld. Jeg ser hver dag at shortsene blir brukt, og risen er nok for lenge siden fortært :)Her i Thailand heter det ikke 13. dag jul, for julepynten er fremdeles utenfor en del store kjøpe-senter, derfor tok jeg sjansen å publisere litt om julen 2006 jeg også nå litt seint...

Julesanger og vitnesbyrd - MANGE stilte opp fra menigheten, jeg er virkelig imponert over hvor mange som trår til på sine fridager (og det har de ikke mange av her i Thailand..). Både på innpakking og utdeling var det mange som stilte opp som hjelpere!

Takk for deres forbilledlige opptreden i Immanuel kirke i Klong Toey, et av Bangkoks største slumområder!!! Og tusen takk for penge - gave som gjorde dette mulig å gjennomføre fra Bergen frikirke.

1 kommentar:

Anonym sa...

FLott at dere bruker tid på å fortelle litt om hva som skjer. Lykke til med arbeidet!
Olav