onsdag, juli 19, 2006

Den store duplodagen

Lovsangshjemmet har mange flotte venner og støttespillere i Norge. Våre venner er i alle aldre og hjelper oss på ulike måter. Spesielt synest vi det er koslig med alle barna som støtter oss. Vi har mange vennskapsbarnehager og også et par skoler som støtter oss. Etter jul så kommer pakker med posten, pakker som inneholder leker, klær og en koslig julehilsen, der de forteller at gavene er det de har fått inn på adventskalenderen sin. I stedenfor å få gaver i adventskalenderen så gir barna en gave til oss. Er ikke det flott vel? En av de kjekkeste gavene vi kan få er duplo. Duplo er både populært blant de som går i barnehagen, de leker med duplo hver eneste dag, og det er veldig populært blant de større barna de gangene de får leke med det (til vanlig er det leker som er forbeholdt barna i barnehagen).
I går var en sånn dag. Tirsdag har vi det vi kaller åpen barnehage (i tilegg til computerundervisning og fiolinundervisning), dvs barna kan komme inn å leke med leker vi har på senteret. Istedenfor å ta fram de vanlige lekene i går, så tok jeg fram den etter hvert store duplokassen. Barna storkoste seg, over 30 barn i alder 2-10 år var innom og alle lekte med duplo.

Hilsen Anne

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonym sa...

Det er godt å se at lekene brukes flittig:) Kan tenke meg det er baluba når legoen finnes fram. Godt med litt action! Må si at det er veldig kjekt å komme å se på siden her altså!!

Anonym sa...

Hei hei alle sammen! Enig med deg Lene! veldig kjekt å kunne følge med på hvordan det står til via denne siden!så ut som det var populært med duplo ja. Håper alt står bra til med deg og de andre i Happy Pigs=)
hilsen Erik