fredag, mars 16, 2012

Drømmedagen

Gjennom barnehagen til guttene mine er jeg blitt kjent med Asaya. Hun er mor til en i klassen til Thanan og da hun fikk høre om arbeidet vårt her i slummen så hadde hun lyst til å hjelpe til. I forrige måned så inviterte hun 11 av de eldste barna i Immanuel daghjem med seg til Hua Hin, til å besøke fabrikken hun eiger der og være gjest i huset deres med sjøen. Elleve spendte barn dro avstede i to minibusser tidlig en morgen og hadde en drømmedag i Hua Hin. Det var en fryd å få være med og se hvor glade barna var- de hadde det helt topp hele dagen. Her kommer noen bilder tatt av Else Mari (Hald team) som også var med på turen. Dagen startet med en tur i fabrikken der fikk ungene lage sin egen t-skjorte.På fabrikken var også en ekte Lord fra England og hans thailandske kone. De hadde med gaver til alle barna.

Etter besøket i fabrikken tok vi turen innom butikken - Khomapastr som selger produkter laget på fabrikken. Her var det også tid for is.
Etter et besøk i butikken så dro vi hjem til Asaya og barna fikk endelig bade. Først badet de lenge i bassenget og etter en deilig lunsj på terassen tok en turen ned til stranda. Her badet de og lekte i sanden.
Guttene mine var også med og Thanan koste seg sammen med venninnen sin Olivia (datter til Asaya)Alle var storfornøyde og Asaya foreslo at dette burde være en årlig tradisjon, noe vi var helt enige i!

Hilsen Anne Storstein Haug

1 kommentar:

Tom Egill sa...

Utrolig flott å se de ekte smilene! Dokkor e bare best!