tirsdag, desember 21, 2010

Julefesten under motorveienVi har hatt fest under motorveien. På fredag inviterte alle i Immanuel menighet og vi som jobber på Lovsangshjemmet barn og naboer til Lovsangshjemmet på storstilt julefeiring. Midt i slummen, under motorveien laget vi i stand til fest- en fest for å feire Jesus fødsel. Flere hundre mennesker deltok på festen. Festmat laget av gode naboer og brus ble servert til alle, og over 200 julegaver ble delt ut til barna . Fra scenen var det underholdning, barn som går på fritidsklubben vår og på fiolinskolen til Solveig Johannessen stod for den, i tilegg til den lokale dansegruppa. I år var det urfremførelse av den nye Lovsangshjemsangen som Be (mannen min) hadde laget. Vi hadde også utlodning, flere flotte gevinster ble loddet ut.Det ble også holdt en liten andakt om hvorfor vi feirer jul. Det var en stor opplevelse å få være med på,. Jeg blir så glad når jeg ser gleden til barna når de får julegaven sin, kanskje den eneste pakken de fikk denne jula.


Scenen er ferdig dekorert. Bilder laget av barna er å se på scenekanten og et stort banner laget av lokale kunstnere dekker veggen bak scenen.


Lærerene på Lovsangshjemmet hjalp til med å servere...


...og gode naboer laget maten.

Den lokale dansegruppa bidrog med flere dansenummer.

...også de gamle koste seg på fest.Fiolinelevene til Solveig spilte julesanger.


Kunstutstilling i spesielle omgivelser. Vi har hatt en lokal kunstner på besøk noen ganger, han har lært barna å male på canvas.


Hilsen Anne Storstein Haug

Ingen kommentarer: