lørdag, november 27, 2010

Tur til dyreparken

Vi har to årlige utflykter på lovsangshjemmet. En med overnatting, og en dagstur. Denne gangen bar det avstend til en dyrepark ca 2 timer utfor Bangkok. De var tilsammen ca 40 unger som satte seg inn i den fargerike caraoke bussen, som durte avsted for å besøke alle de spennende dyra. Noen var tøffe og klappet en slange, vi fikk se en stor urangutang og noen andre småkryp! Vi var på tiger show med tigre som hoppet gjennom flammede ringer, crokodille show (dette var litt skummelt) og elefant show med morsomme elefanter. Ungene strålte, dette var noe nytt!


Det er fantastisk å se hvor glade barna blir for ting som vi gjerne tar litt for gitt. En dag ut av slummen, bare dem, ingen bekymringer... "Få være barn" for en dag, er en lykkens dag!Tøffing, eller?


Fikk en ny venn!


Etter en halvtimes kjøring og diskodans i bussen (det skal ikke stå på humøret!) Bar det avsted til stranden!! Ja, hvem elsker vel ikke å bade?
Etter et par timer med bading, måtte vi reise tilbake til slummen i plaskende regn. Men litt regn stopper vel ikke oss :)
En fantastisk, vellykket dag. Vi gleder oss masse til neste gang, og da snakker jeg både for barn og voksne!


-Marita Tørresdal (voluntør)

Ingen kommentarer: