søndag, desember 21, 2008

Årets julefest på Lovsangshjemmet

På fredag gikk årets store fest av stabelen på Lovsangshjemmet. I mye mindre format enn tidligere år, men festfaktoren var høy likevel. Ryktet om at det var fest på gang gikk fort, og fra at det stod noen få utenfor døra da festen startet kl fire, så gikk det ikke lang tid før alle de 100 gavelappene var delt ut. Mange gikk skuffet hjem, men dette var barn som ikke bruker Lovsangshjemmet til vanlig. Alle faste brukere av Lovsangshjemmet fikk en gavelapp og dermed også en gave.
Undertegnede håper likevel at det neste år blir som tidligere år hvor alle får gaver, for det er ikke hyggelig å avvise barn. Kanskje det er den eneste gaven de ville fått denne jula.
Festen ble holdt inne på Lovsangshjemmet og evangelisten vår Adjaan Ant gjorde en veldig bra jobb med å holde alle de 100 barna engasjerte. Han og Haldteamet hadde leker, han hadde en liten andakt om hvorfor vi feirer jul og så sang vi julesanger. Tilslutt så var det mat og gaveutdeling.
En koslig, travel og bråkete kveld med masser av glade barn. Her kommer noen bilder.Lærerene på Lovsangshjemmet hadde ansvar for maten. Når kjøkkenet er for lite så må en ta gangen til hjelp.Kanskje høydepunktet; gaveutdeling.Sånn var ettåring Mari sitt ansiktsuttrykk da Hald Silje fortalte at en lærer på Hop ble tilbudt en av guttene i barnehagen. Det er en gutt som er mye syk og da læreren igjen kom med medisiner og fortalte moren hvor viktig det var at hun fulgte opp medisineringen av guttungen så spurte moren om ikke læreren ville ha gutten...Jeg fant ut jeg hadde vært her noen år for nyheten overasket meg ikke. Har selv fått tilbud om å få mange barn i årene jeg har vært her.
Hilsen Anne Storstein Haug

Ingen kommentarer: