tirsdag, april 08, 2008

Sommerskole på Afternoon Activities

Som dere nok har forstått av tidligere blogger til Lovsangshjemmet, så er det sommerferie i Thailand nå. Gradestokken kryper lengre og lengre opp, og det er ikke langt unna 40 varmegrader. Skolene har stengt, og det samme har Lovsangshjemmet.
Det er ikke uvanlig at barn i Thailand går på sommerskole for å forbedre karakterene. Det har ikke barna våre i slummen mulighet til. Derfor har vi vår egen sommerskole på ettermiddagsaktivitetene, fra kl. 1300-1700 tirsdag-fredag. Her har opp til 30 barn vært innom - samtidig - og vært på aktiviteter som forming, data, engelskundervisning, musikk...i tillegg har vi lekt og sett på film!

På disse to øverste bildene er det maling på T-skjorter. En populær aktivitet!

En dag i uka gjennom hele året har vi hatt gitarundervisning på ettermiddagsaktivitetene. Når ikke barna har hatt gitar hjemme og fått øvd seg på grepene, har det vært så som så med utviklingen, for å si det rett ut... På sommerskolen har vi hatt gitarspilling hver dag, og det har vært utrolig å se hvor flink enkelte har blitt på kort tid!

Selv om ettermiddagsaktivitetene - og sommerskolen egentlig er for de litt større barna, er det mange av dem som har ansvaret for småsøsknene sine. Da blir de og med - og da er det godt vi kan ta fram litt leker!

Ut for å leke med fallskjermen vår! Studentene fra Barnevernslinja har vært til god hjelp i fem uker!

Siste dag på sommerskolen - nå er det stengt i to uker - lagde Hald-studentene vaffelrøre og fikk hjelp av to små frøkener til å steke...

...som ble spist mens vi så på film! En flott avslutning på første del av sommerskolen!

Det er lov å være fornøyd etter å ha arrangert sommerskole i slummen! Arne, Anne, Hald-studentene og Barnevernsstudentene etter siste dag! Godt utført arbeid!

1 kommentar:

Anonym sa...

What a great moment of reading blogs.