torsdag, juli 12, 2007

Gave- dag!!!

Tusen takk til en av vennskapsbarnehagene våre hjemme i Norge for en STOOR pakke full av myke bamser og spennende leker!!! Dette blir spennede å pakke opp:)


Denne lille karen var på HOP for første gang i går, så han fikk pakke opp den første leken...

....., og valgte å leke med Ole Brum!!!

Så har alle fått se hva som er oppi, og kan leke litt!!!OI, SEEE: Det er jo bilder av barna i Norge som har sent den fine gaven. Dette må vi henge opp!!!

KHOP KHON KAA/ KHRAP !!!

Etter leggetid kom det to kjekke jenter fra Norge på besøk, og hadde kjøpt en spennende gave! TRAMPOLINE...., Oi, så spennende....Dette har mange av barna aldri sett før. Og litt skeptiske var noen først, men SÅ ble de bokstavlig talt varme i trøyene:)


Bare to barn får værepå trampolinen (selv om bildene viser at flere prøvde seg:)
Dette er bra for koordinering, balanse og litt trim for ungene! Når de ikke har så mye plass å løpe på, så kan de hoppe og utfolde seg litt i høyden heller.....
Dette er noe jeg har hatt lyst å få til HOP lenge, for jeg ser hvor lite aktivitet barna har iløpet av en hel dag. Etter barnehagen blir de gjerne plassert foran tv`en i skuret de bo. Mye plass til løping og fysisk utfoldelse kan man bare drømme om i slummen i Klong toey! Som idrettsinteressert er jeg på jakt etter enkle og sikre ting som ikke tar så mye plass, til hjelp for å få utviklet barnas elementære fysikk og motorikk. Er noen av leserne våre interessert i å støtte dette konkret, kan de ta kontakt med meg på mail (for gode apparater og matter er dyre!!!)

Med vennlig hilsen Ellen Sofie!

Ingen kommentarer: