lørdag, februar 17, 2007

HAPPY VALENTINE! Du er verdiFULL!

HAPPY VALENTINES, GOD LOVES YOU, YOU ARE SPECIAL!!!
Valentinesfest for barna i slummen, for de som har vært på engelsk-kurs i kirken et par måneder. De har betalt 10 kr. og får engelsk hver lørdag i kirkens mange rom. Av og til har vi mer lek og aktiviteter etter undervisningen.....sånn som denne dagen 10. februar, et forkjøp på valentines-day! Plakaten ble laget på formings-onsdag på ettermiddagsaktivitetene i Lovsangshjemmet!
Etter engelsk-undervisningen 10. februar feiret vi kjærlighetsdagen med fokus på guds kjærlighet til oss mennesker. Vi hadde leker, stafetter og en liten andakt der vi fikk alle til å se på sine hender. Huden vår har et eget mønster som er unikt for hvert enkelt menneske. Ingen som har levd før, og ingen som kommer senrer kommer til å ha ditt finger-print.
Dette er unikt, og viktig å formidle i en verden der "fattige mennesker har som fortjent", eller gudene bryr seg ikke om deg, for du er et null som bor i slummen". Dette ble kanskje satt på spissen, men løgnene vi nærer oss med hver dag (både fattige i Thailand, og rike i Norge) om at vi ikke er noe tess, er farlige, og ikke fra Gud. På søndagsgudstjenesten dagen etter fikk kirken nytt det nydelige kirke-rommet fullt av hjerter og påminning om vår alles verd i Guds øyne!

På bildet over her leker vi atom-leken. Vi danser rundt i ring, år musikken stanser ropes et tall, og alle må gruppere seg i dette tallet. De som ikke klarer dt, eller gjør det sist, er ute...


Takk til Hald-jentene som var med og hjalp. Både forberedelsene i Lovsangshjemmet og gjennomføringen i Immanuel.



























To vinnere av atom-leken!



Her kommer det bilder fra lovsangshjemmet selve dagen 14.februar. Valentines-dagen. Det er disse barna som onsdagen før laget de fine plakatene, hjertene, hånd- og fotavtrykkene!

Tusen takk til Anne Lise, Siv og Nina for kreative formingsaktiviteter! Lage valentine-masker er morsomt, og de ser nydelige ut med alle de fine perlene og så mye glitter man vil ha på!!!

Tøffe barn med tøffe masker! godt at Lovsangshjemmet kan være en plass barn og unge kan utvikle sine kunstneriske evner og ha muligheter til å uttrykke seg gjennom ulike medier! Og godt vi har Hald- studenter og voluntører til å hjelpe oss med ideer og innkjøp, gjennomføring og omsorg. Takk til dere som gir penger, eller har sendt oss gaver, leker og klær- dere er med å gjøre dette mulig!!!

Ingen kommentarer: