tirsdag, august 22, 2006

Morsdag


Forrige fredag så feiret vi morsdag. Dagen blir feiret på dronningens bursdag. Dronningens farge er lyseblå, så derfor var både barn og voksne kledd i blått den dagen.
På Lovsangshjemmet inviterte vi mødrene til lunsj. Etter lunsjen gav barna en blomsterkrans og et morsdagskort til sine mødre. Barna synest det var veldig stas at mødrene kom på besøk.
Etter markeringen i barnehagen så dro vi lærere på besøk til en nybakt mamma. En av lærerene våre, Goy, fikk en datter for en liten stund tilbake. Den lille jenta ble født fortidlig så hun var bare 1900 gram da vi var på besøk.
Nå er det jeg som skal bli mamma....Derfor blir dette den siste blogghilsenen jeg skriver på en stund. Jeg drar om noen dager til Norge og blir der til over fødselen. Jeg har termin 7. oktober.
Arne og Solveig vil holde dere oppdatert videre om livet under motorveien.

Hilsen Anne

4 kommentarer:

ane marie sa...

Lykke til med fødselen Anne! Så kjekt altså:)

Anonym sa...

Kjempefin blogg, Anne!
God reise til Norge.

Anonym sa...

Hei! Så kjekt med en blogg om livet på Home of Praise! Var veldig kjekt da jeg og de tre andre på teamet fikke være med å jobbe der, ei tid jeg aldri kommer til å glemme! Savner ungene, landet og eventyret!! Lykke til med fødselen! Klem fra Camilla (fra Hald teamet)

MB sa...

Hei! så morsomt å lese om Home of praise!!
Jeg var på besøk der i våres med solborg...
Stå på! dere gjør en fantastisk jobb!
hilsen Miriam Brenne