mandag, april 23, 2012

Leir!


 Barn og ungdommer på fritidsklubben på Lovsangshjemmet har vært på leir. Vi hadde tre flotte dager ved sjøen. Det er varmt i Bangkok nå og det var veldig godt både for store og små å dra ut av byen og tilbringe tid ved og i sjøen. Alle storkoste seg, både barna, ungdommene, ungdomslederene, voksenlederene, vi misjonærer og barna våre. Adjan Ant, presten i Immanuel menighet og Muek som er barne- og ungdomsarbeider på Lovsangshjemmet gjorde en kjempejobb. Masse kjekt program, mye tull og lek, men også litt alvor. Her kommer bilder fra dagene:
Barna var delt inn i fire grupper og i løpet av helga var det mange oppgaver og konkurranser, siste dagen var det premieutdeling til beste gruppa. Jeg fikk æren av å dele ut premien og det var Signe Hustrulid som tok i mot den.
Alle voksne var utstyrt med små lapper som vi skulle dele ut til de som gjorde noe fint for andre, disse lappene kunne de kjøpe godteri for i kjosken vår.
Barna kunne på forhånd velge hvilken aktivitet de ønsket å holde på med på leiren. Det var tre alternativ: Gitarundervisning, fiolin/cello undervisning og forming. Dette bildet er fra siste dagen, gitarspillerene viser hva de har lært i løpet av dagene.
Siste kvelden hadde vi barbecue.
Jeg hadde ansvar for kunstaktiviteten. Vi laget noe som kunne ligne på batik, men det ble laget på papir.

Adjan Ant hadde ansvar for gitarundervisningen.
Solveig hadde ansvar for fiolin- og cello undervisningen.
Kveldsamling med adjan Ant.
Lek på stranden.
Mat!!!
Bussturen ned var morsom for barna, med lek og musikk på full styrke. For en gammel misjonær så ble det heller litt slitsomt og varmt...bare vifte i bussen og med en gangske så forskjellig musikksmak så...
Lek og moro :-)

Store og små koste seg, her er min gutt i full lek med en fra Lovsangshjemmet.
Sangopptreden.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Sykt kult! Like synet av Follow Me T-Shortene som e med på någen av bildene :)
Tom Egill

Drømmen om en fremtid sa...

Takk for det. Alle lederene hadde på seg follow me t-shorter første dagen :-) Det var en veldig bra leir!!!